Në kuadër të hartimit të Planit të Përgjithshëm Rregullues të Bashkisë Durrës Ju njoftojmë për zhvillimin e dëgjesës publike të rradhës, me qëllim prezantimin e analizës së territorit, të bërë nga studiot.

Data për zhvillimin e dëgjesës është 22.04.2016, ora 11:00, në pallatin e kulturës ”Aleksandër Moisiu”, Durrës.

Hyrja është e lirë për të gjithë të interesuarit. 

Në lidhjen e mëposhtme mund të shkarkoni materialin e draftit të Fazës së Parë, Vlerësimi dhe Analiza, për konsultim paraprak nga Ju.

https://we.tl/5p0zXdLPWe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*