Transporti Publik

Intervalet dhe numri i autobuzave të linjave për transportin qytetas urban për Bashkinë e Durrësit

damir-kopezhanov-R1WD3mMjGPA-unsplash - Edited

EMERTIMI I

LINJES

FIRMA  OPERUESE

INTERVALET

KOHORE

NUMRI  I MJETEVE

Durres-Spitalle-Durres

IRI TRANS

8 minuta

8

Durres-Nishtulla-Durres

IRI TRANS

7.5 minuta

(05:00-23:00)

7

Durres-Currila-Durres

IRI TRANS

30 minuta

3

Durres-Universiteti A.Moisiu-Durres

IRI TRANS

15 minuta

4

Durres-Plepa-Durres

MAREN BUSS

6 minuta

(05:00-23:00)

12

Durres-Unaze-Kenete-Plepa-Durres

MAREN BUSS

20 minuta

5