Bashkia e Durrësit zhvillon konsultimin publik për projektbuxhetin afatmesëm 2023-2025
Është zhvilluar në Bashkinë e Durrësit konsultimi publik për të marrë mendimin dhe sugjerimet e qytetarëve për projektdokumentin e parë të P...
Njoftim mbi Programin Kombëtar të Praktikave të Punës
  • Mbledhje jashtë rradhe e këshillit bashkiak Durrës, ja vendimet e miratuara
  • Mbledhje jashtë rradhe e këshillit bashkiak Durrës, miratohen disa vendime të rëndësishme
  • Zhvillohet mbledhja e këshillit bashkiak ku u miratuan disa vendime të rëndësishme
  • Mbledhje jashtë rradhe e këshillit bashkiak Durrës, miratohen disa vendime të rëndësishme
  • Zhvillohet mbledhja e këshillit bashkiak të Durrësit, miratohen buxheti për vitin 2023 dhe vendime të tjera të rëndësishme
  • Zhvillohet mbledhja jashtë rradhe e këshillit bashkiak të Durrësit, miratohen këto vendime
  • Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako kryen homazhe në Mauzoleumin e Dëshmorëve në  78 vjetorin e ditës së çlirimit
  • Bashkia e Durrësit zhvillon ceremoninë solemne në përkujtim të 110 vjetorit të ditës së flamurit në Durrës