Lista e fituesve në kuadër të Thirrjes së katërt të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës: 

Orjana Cela – Psikologji Sociologji 

Ornela Doraci – Psikologji

Klaudia Biduli – Administrim Publik

Enisa Shaba – Administrim Publik

Nafie Tota – Administrim Publik 

Anisa Nderjaku – Administrim dhe Politikë Sociale

Griselda Cuka – Punë Sociale

Raimonda Dyrmishi – Sociologji

Artjola Miftari – Psikologji Sociologji

Ervis Kamberi – Menaxhim Ndërtimi, Inxhinieri Zbatimi

Reina Mezini – Inxhinieri Agromjedis

Xhesiana Dokja – Drejtësi

Ina Alushi – Drejtësi

Aniljana Kavalli – Drejtësi

Murat Musai – Drejtësi

Rovena Mullaj – Drejtësi

Valiana Rama – Drejtësi

Xhuana Borici – Shkenca Politike

Kadire Cejku – Shkenca Politike

Olta Muca – Bankë Financë

Uran Kupi – Informatikë Ekonomike

Era Farruku – Financë Kontabilitet

Marsida Zoto – Financë Bankë

Daniela Hysollari – Ekonomik

Eglantina Rrahmani – Matematikë Informatike

Dilaver Musai – Informatikë

Florenc Borishi – Informatikë

Artida Murati – Matematikë Informatike

Kristian Josifi – Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 

Eklitona Kadiu – Informatikë Biznesi

Aferdita Treshnjaku – Gazetari Komunikimi 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*