Njoftojmë qytetarët se Aplikimi online “Shtëpia ime” bëhet në të gjitha sportelet  e njësive administrative.

Gjithashtu edhe në sportelet e hapura në pikat:

  • Policia Bashkiake, për Rajonin 1 (lagjet 1 dhe 3)
  • Ish- Parku i autobusëve, për Rajonin 4
  • Ndërmarrja Rruga Shkozet për Rajonin 5
  • Komunale Plazh, për Rajonin 5
  • Prefektura e Qarkut Durrës për Rajonet 1 dhe 2 (lagjet 2, 9 dhe 11)
  • Stacioni Zjarrfikseve Durrës për Rajonin 5

Orari

E Hënë- E diel
Ora: 08.00-18.00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*