Në kuadër të situatës së krijuar në vend nga përhapja e virusit COVID-19 si dhe masave për të përballuar sa më mirë këtë situatë, Bashkia Durrës dhe Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Durrës (ZVAP), me mbështetjen teknike të Projektit “Bashki te Forta”, lançojnë linjën e këshillimit online “Unë të dëgjoj”.

Kjo linjë komunikimi u vjen në ndihmë prindërve të fëmijëve me aftësi ndryshe të cilët frekuentojnë arsimin parashkollor dhe atë 9-vjeçar, në bashkinë Durrës.

Shërbimi psiko-social ofrohet nga psikologët e shkollave dhe kopshteve.

Për çdo informacion të dhënë ruhet anonimati!

Prindërit e këtyre nxënësve, mund të marrin këtë shërbim, duke plotësuar formularin në këtë link:

https://forms.gle/nBMjm7v7gXc52VGJ7

 Lista e shkollave dhe kopshteve që përfshihen në këshillimin online “Unë të dëgjoj”.

Institucioni Arsimor – Bashkia Durrës

Kopshtet veçantë

Shkollat/ Kopshte në shkolla

Rade

Jan Kukuzeli

Armath

Bedrie Bebeziqi

Kulle

Abedin Dino

Rrushkull

Demokracia

Hamallaj

Bajram Curri

Fshati Rinia

Hasan Koçi

Naim Babameto

Isuf Ferra

Kustrimi i Lirisë

Myslim Hida

Isuf Ferra

Pal Zefi

Kopshti “Durrësi i Ri”

Hamza Muca

Fidanishte

Shefqet Ndroqi

Kop Met Hasa

Nene Tereza

 

Shkolla e Re

 

Iset Nanushi

 

Vadardhe

 

Riza Shera

 

Armath

 

Rexhep Mezini

 

Marie Kaculini

 

Vasil Ziu

 

Jusuf Hoti

 

Sukth Katund

 

Jube

 

Njazi Mastori

 

Vellezeri Haradinaj

 

Stacioni Zootenik

 

Besnik Hidri

 

Beqir Çela

 

Hysen Çela