Bashkia Durrës ka aplikuar në Konkursin e Praktikave të Mira në edicionin e saj të 4 me anë të praktikës Shërbimet Publike- Administrimi dhe Menaxhimi i Arsimit Parashkollor – Unë të dëgjoj!

Me anë të votimit tuaj do të kemi mundësi të fitojmë këtë garë midis praktikave të mira në nivel vendi!

Vetëm tre hapa të thjeshtë!

  1. Kliko mbi linkun më poshtë!
    https://www.youtube.com/watch?v=DW_XItnvFL4
  2. Ndiq videon e praktikës!
  3. Jepi LIKE videos për të votuar!

Nëse dëshironi të shihni skedën e plotë të Praktikës së Mirë, klikoni linkun më poshtë:

http://praktikatemira.bashkiteforta.al/konkursi-i-praktivave-te-mira-2020/une-te-degjoj-bashkia-durres/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*