Është zhvilluar me mjete të komunikimit elektronik mbledhja jashtë rradhe e këshillit bashkiak të Durrësit ku u miratua një vendim:

Për miratimin e ndryshimit të emërtimit të rrugës “Erih Maria Remark” në rruga “Benedik Brahja”.

Benedik Brahja ishte një punonjës policie i rënë në krye të detyrës. Brahja karakterizohej nga devotshmëria në punë, një polic i disiplinuar dhe me rezultate të mira në shërbim dhe ka dhënë kontribut të rëndësishëm në detyrën e tij për parandalimin dhe zbulimin e veprimtarisë kriminale.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*