Keshilli bashkiak i Durrësit ka zhvilluar mbledhjen e rradhës ku janë miratuar dy pikat e rendit të ditës ndërkohë që këshilltarët kanë marrë edhe një informacion për punën e bërë mbi parandalimin e dhunës më bazë gjinore në bashkinë Durrës. Ja vendimet e miratuara në këtë mbledhje:

  • Për miratimin e familjeve përfituese të ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për bllok ndihmën ekonomike deri 6 % dhe fondi nga të ardhurat e bashkisë, për muajin qershor 2022.
  • Për miratimin e listës së dytë paraprake të 5 familjeve, që kanë humbur shtëpitë individuale si pasojë e shembjes nga tërmeti i datës 26 nëntor 2019, të cilët do të përfitojnë nga programi i zhvillimit të zonave të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*