Nëse je 21-26 vjec dhe ke përfunduar studimet e nivelit Bachelor, të ftojmë ti bashkohesh Programit Kombëtar të Praktikave të Punës!

 Nxitoni të aplikoni nga 1 Korrik deri më 31 korrik 2022 në praktika.riniafemijet.gov.al!

Praktikat e punës do të zhvillohen nga data 12 shtator-12 dhjetor 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*