KËRKO

Lista emërore e nxënësve ekselentë të ciklit të ulët të mesëm dhe fituesit e olimpiadës mbarëshqiptare të matematikës “KAMO” 2022

Nxënësit ekselentë të ciklit të ulët të mesëm

1 Bianka Hala

2 Leart Mosho

3 Laura Feka

4 Bjorni Rama

5 Antigona Begolli

6 Bleonda Agalliu

7 Genta Metollari

8 Kleo Lapi

9 Kristian Ormanidhi

10 Gera Xhuti

11 Albion Cela

12 Oltiana Mullaj

13 Dini Liço

14 Grejsi Liperi

15 Leon Deliallisi

16 Blerta Miraka

17 Sara Laci

18 Altea Therrmija

19 Kristi Graci

20 Ajna Bala

21 Lorenc Kërtusha

22 Tomasina Rrudha

23 Besart Farruku

24 Fjona Garori

25 Keidi Gjylo

26 Albijona Loshaj

27 Enxhi Kamxhiu

28 Xhuliano Dalanaj

29 Gresilda Rina

30 Laura Merollari

31 Revi Lusha

32 Tedi Banushi

33 Eno Hasa

34 Albriena Hasa

35 Sergjios Kastrati

36 Altea Zoku

37 Alban Zhiti

38 Grejsi Hoxha

39 Klaudia Gjini

40 Klaudja Glloga

41 Klea Metani

42 Livia Çeço

43 Argesa Bukaçi

44 Anastasia Rexha

45 Egis Dervishi

46 Enio Bërzani

47 Glen Marku

48 Rinald Gjoça

49 Roi Toska

50 Angeliki Lagji

51 Kintia Myftari

52 Martina Cerloj

53 Edis Lika

54 Paulina Cani

55 Samanda Bala

56 Elvio Koçi

57 Klemina Hoxha

58 Megi Ademi

59 Klaudia Misiri

60 Kamila Qoshi

61 Klerenc Vora

62 Debora Karaj

63 Dejvi Gjoka

64 Amario Beqiri

65 Klea Zeneli

66 Amanda Rexhepaj

67 Dejvi Gjeçi

68 Denada Dauti

69 Salentina Dauti

Nxënësit fitues të Olimpiadës Mbarëshqiptare të Matematikës (KAMO 2022)

1 Krisel Leka

2 Sigi Zalla

3 Troi Qendro

4 Borin Bitraj

5 Kristjan Demo

6 Klevisa Zeqja

7 Luka Mënalla