Kryetarja e bashkisë së Durrësit Emiriana Sako priti në një takim zyrtar ambasadoren franceze në Shqipëri, Catherine Suard. Fillimisht kryebashkiakja Sako e ka njohur ambasadoren Suard me vlerat e rralla historike dhe arkeologjike si dhe resurset që ofron Durrësi sidomos në sektorin ekonomik dhe atë të turizmit duke qenë edhe destinacioni më i madh turistik i vendit. Duke vlerësuar marrëdhëniet shumë të mira midis dy vendeve kryebashkiakja Sako dhe ambasadorja Suard biseduan edhe për krijimin e një bashkëpunimi të ngushtë ekonomik, turistik e kulturor midis Durrësit dhe disa qyteteve të Francës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*