Kryebashkiakja Emiriana Sako ka ndjekur nga afër punimet për rikonstruksionin tërësor të shkollës së mesme të bashkuar dhe kopshtit me të njëjtin emër “Besnik Hidri” në njësinë administrative Rrashbull.
Rikonstruskioni i kësaj godine arsimore me 24 klasa dhe 3 laboratorë është në prag të përfundimit dhe është një investim me fondet e bashkisë së Durrësit. Pas pak ditësh kjo shkollë do të hapë dyert për 460 nxënës dhe 40 fëmijë të cilët do të zhvillojnë procesin mësimor në kushte bashkëkohore.