• Këshilltarë – 51
  • Kryetar i Këshillit Bashkiak   – Z. Ani Dyrmishi
  • Zv/ Kryetare e Këshillit Bashkiak – Znj. Zamira Mustafaraj
  • Sekretar i Këshillit Bashkiak   – Znj. Dorina Milja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>