KËRKO

Home-01

Need help? Call us

(+01)123 456 7890

9 am – 7pm

Monday -Saturday

Më të fundit

NJOFTIME & SHPALLJE

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako ka marrë pjesë në në eventin “Panairi i Punës & Karrierës, Edicioni i IV në Universitetin “Aleksandër Moisiu” të Durrësit. Në këtë panair merrnin pjesë edhe Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Ogerta Manastirliu, rektorja e UAMD, Kseanela Sotirofski, prefekti Emiljan Jani, pedagogë e studentë si dhe përfaqësues të institucioneve dhe biznesit. “Panairi i Punës & Karrierës UAMD” është një event i cili përfshin aktorë lokalë dhe kombëtarë, të cilët kanë ndërtuar një panair me “kënde informacioni” për studentët, në kërkim të mundësive të profesionalizimit ose punësimit.

Në fjalën e saj kryebashkiakja Sako deklaroi se të gjithë studentët me potencial dhe ide të reja do të gjejnë plotësisht mbështetjen tonë: “Qyteti ynë po transformohet falë investimeve madhore sipas vizionit të një qyteti turistik evropian dhe si i tillë është një treg shumë i madh pune për njerëz të kualifikuar që duhet të vijnë pikërisht nga Universiteti i Durrësit. Në këtë mënyrë shumë të rinj e të reja do të kenë mundësi falë profesionalizmit dhe punës së tyre të ndërtojnë të ardhmen në qytetin tonë. Të gjithë studentët e sotëm, por profesionistët e së nesërmes që kanë potencial, aftësi dhe ide të reja do të gjejnë plotësisht mbështetjen tonë, sepse për ne, të rinjtë janë garancia e një të ardhmeje të bukur dhe të sigurtë për qytetin e Durrësit dhe vendin tonë.

Përmes mbajtjes së Edicionit të IV të “Panairit të Punës & Karrierës”, kompanitë dhe punëdhënësit janë takuar dhe kanë komunikuar direkt me studentët dhe të rinjtë pjesëmarrës, në fushat e Teknologjisë dhe Informacionit, Edukimit, Biznesit, Aftësimit Profesional, Mikpritjes dhe Turizmit, Ekonomisë dhe Sipërmarrjes, si kandidatë potencialë të forcës punëtore të kualifikuar që kërkojnë.

CITY MOTTO HERE

EKSPLORONI qytetin e DURRËSIT

People travel for many different reasons and the travel and tourism industry is about far more than providing holidays for people.

Traffic is the movement of people and goods from one location to another. The movement typically occurs along a specific facility.

Business and industry means any organization or enterprise, including a proprietorship, partnership and firmor association.

Financial economics is a branch of economics that analyzes the use and distribution of resources in near by huge plus markets.

Eventet në agjendë

aktivitete & evente

Shikoni projektet te Bashkisë së Durrësit

Emiriana Sako

Kryetarja e bashkisë së durrësit